torsdag 18. september 2008

Hva med å legge igjen et lite spor etter deg?

I løpet av en dag er det endel som er innom bloggen min, og det er KOSELIG! Men om dere har tid til å legge igjen en kommentar vil jeg bli GLAD!

5 kommentarer:

Karilla sin hobbyblogg sa...

Hei!
Her var det utrolig mye lekkert. Liker Tilda figurene kjempegodt. tror jeg har alle bøkene hennes, men har ikke komt så langt at jeg har laget noe av de enda...
Ha en fin helg!

Linemor sa...

Hei hei...tida har bare sååå fine figurer...De du har laget er kjempefine!Du er ikke den eneste som har hatt pause,men jeg har no begynt så smått igjen:)
Ha en topp helg:)

Grete sa...

Huff og huff...nå føler jeg meg skikkelig truffet!! ;) Jeg er en av de som stadig stikker innom deg, men som desverre er aaaalllt for dårlig til å legge igjen hilsninger - enda jeg selv også synes det er kjempekoselig når noen legger igjen en hilsen på bloggen min. Ønsker deg en fin og produktiv høst og lover å bli flinkere.
Klem fra filledokka :)

Jeannette sa...

I'm writing in Englisch because my norwegian writing is bad ;) I'm half norwegian and speak it very well so I check your blog to keep up with my norwegian! And I love your Tilda stuff! I have Tildas Julehus and Tildas Hus. Still haven't made anything :(. If you like, you can check my blog, it's in Dutch but the pictures will show what I'm up too.

Greets Jeannette

mamajetje.blogspot.com

Niko sa...

Flotte sitteunderlag du har laget. Tildafiguren er også fin. Ha ei fin helg.