torsdag 11. september 2008

bloggpause i 5 måneder og 1 dag.


Nå er det vel på tide å ta opp igjen tråden her, har hatt en forholdsvis lang pause fra bloggen min: Jeg ser at det har vært noen innom her og tittet, og det er hyggelig. Håper det blir mer besøk utover høsten!Jeg har ikke all verdens å vise fram, men noe er det da. Jeg har meldt meg på en runde Hemmelig venn i Hobbyboden og jeg fikk pakke allerede i dag!

Jeg fikk ett nøste Regia og tre nøster bomullsgarn til kluter. Tusen takk min hemmelige venn. Jeg har ikke funnet ut hvem du er, må ut og lete litt mer!

Jeg har strikket mange kluter i sommer. Endel har jeg gitt bort, men her er nå noen av dem. Endel av dere vil kjenne igjen klutene fra Ronille.
Jeg har sydd noen poser som jeg skal fylle med noe gost og gi bort til jul. Kjekt med sånne små nyttige presanger til de sm har alt!

Jeg har ikke helt bestemt meg, men det kan være jeg stryker på noen fine julemotiver på posene. Posene er laget av naturfarget lin og foret med bomullsstoff. Jeg har strøket vlieselin på linet slik at de blir stødige.


I vår var det et "rush" med barnebursdager, da sydde jeg mange små Hello Kitty vesker i lin. Disse er og foret med bomullsstoff. Jeg har kjøpt strykemerker på H&M. Populære smågaver til små frøkner!
Det var det for denne gang. Har noen flere bilder lagret, men det får bli en annen dag!
3 kommentarer:

Käranån sa...

Hej! Roligt att du är tillbaka! Fina påsar!!

Hobbypiraten sa...

Velkommen tilbake til bloggen. Mye fint du har laget. Håper vi kan møtes en dag og sy litt. Vi snakkes litt nærmere. Ha en fin helg.

Figgapia sa...

En lang bloggpause hindrer meg ikke i å gi deg en oppmerksomhet i bloggen min.