fredag 13. mars 2009

Snart påske- snart vår


Jeg holder på med så mye om dagen, begynner stadig på noe nytt før jeg er ferdig med det jeg egentlig holder på med. Jeg ble plutselig minnet på disse påskekremmerhusene her. Det er Tilda, og mønsteret stod i HOBBYIDEER nr. 2 2005. Det er og mønster på et veggteppe med tre harehoder. Det står at de er designet spesielt for bladet av Tone Finnanger. Jeg har ikke laget de før, men nå har jeg to stykker!

Holder og på med noen kaniner, denne er ferdig, den andre ligger i mange deler og roper om hjelp... Får se om det blir tid i helga, jeg skal i 1-års fødselsdag til to skjønne tvillinggutter- og kanskje jeg kommer meg en tur på hesteryggen søndag. Vi får se! Ønsker dere alle en RIKTIG GOD HELG!


6 kommentarer:

Linemor sa...

Hei hei...de kremmerhusene var skjønne:)Du burde bli med i Tildas verden i norge bloggen!du er jo såå flink.Du finner linken til den blogge i sidebaren min:)
Ha ei topp helg:)

Käranån sa...

Ååhh, helt underbara "kremmerhus"!!

Tussilago sa...

Heisann;)
Takk for hyggelig hilsen i bloggen min! Den fikk meg til å vandre inn hit..og her hos deg har jeg kost meg skikkelig! Gleder meg til å følge med videre i bloggen din.
Man skal ikke tenke slik..men jeg er alvorlig misunnelig på dine Tilda-søm ferdigheter...åååhh..slik jeg skulle øske at jeg kunne sy slik!! Jeg syr jo..men ikke så mye som jeg skulle ønske at jeg gjorde. Jeg har ideer, tid..et eget syrom osv..men jeg greier ikke helt å gløde meg sev til å komme igang med alt...vet ikke hva som skal til! Kanskje dette flotte putekurset ditt kan få meg igang med noe..
Ha en flott søndag!
Her i nord har vi akkurat hatt vinterferie-uke..så dette blir siste fridagen. Været har vært fantastisk..men i dag er det gråvær langt netpå sjøen..og det føles ganske ok å avslutte ferien slik.

Tino sa...

Så søte kremmerhus! Og de kaninene bare digger jeg ;)
Ønsker deg en fin uke.

Hanne sa...

Hellandussen, så skjønne! Og de påskekremmerhusene har jeg aldri sett før, så nusselig!
God helg.

sissel sa...

Så herlige kaniner, er veldig glad i Tilda bøkene og tror jammen jeg har desse i en av dem :)
Takk for inspirasjon.
Ha ei flott uke, vi får lengte etter våren sammen :)