torsdag 16. oktober 2008

litt om mangtJeg har tenkt å lære meg og strikke sokker. Har derfor bestilt strømpepinner i ulike str ( da jeg ikke aner hva jeg skal bruke) . Fikk plutselig en ide om å sy et strikkepinneetui... Får sy flere sånne, for denne forsvant med posten i dag. Sydde og matchende nålepute. Glemte viss å ta bilde av den.... men den er lik den rosa som kommer litt lengre ned her et sted..
Jeg har sett disse søte nåleputene i diverse blogger. Fikk lyst til å prøve meg på en. Disse blir det nok flere av!


Her er to sitteunderlag som jeg fikk bestilling på. Var i barnebursdag, og bursdagsbarnet fikk et sitteunderlag. Da bursdagen var ferdig og jeg skulle hente fikk jeg spørsmål av ei anna mor om jeg tok på meg oppdrag. Jeg så ja jeg, og i går ble de levert.Dette er en julestrømpe i ullfil. Mønsteret er hentet fra Tildas Julehus. Er ikke enig med meg selv om jeg skal ha på flere sånne snurredupper.
Enda en julestrømpe. Dette er julegave til ei nabojente. Har laget en til broren og, men den mangler hempe, og har en stripete julesokk som motiv. Synes ikke det passet med hjerte til en gutt på 7 år!


I høstferien var jeg på Lesja, og etter å ha lest i bloggen til Ronille om Rauma Ullvarefabrikk fikk mennene ansvaret for ungene og mammaene kastet seg i bilen. Etter en snau timeskjøring var spenninga på topp!!! Resultatet ble 21 nøster med et bomullsgarn som har gått ut av produksjon. Jeg fant mange fine farger. Jeg hadde med strikkepinner i bilen, slik at jeg kunne begynne så fort vi reiste tilbake fra Åndalsnes. Hva garnet kostet??? Jo, 5 kr nøstet!

Og så har jeg fortatt igjen å strikke noen sitteunderlag som skal være julegaver. De som selger Viking garn her i byen skal slutte med denne typen som heter Colorado. Den er fin til toving. Måtte bare hamstre litt..... kjøpte og med noen i julerødt, tenker å strikke noen store lapper og tove, for så å klippe ut hjerter som jeg kan pynte med til jul.Dette garnet, Viking Naturgarn skal erstatte Colorado. Måtte kjøpe med noen for å prøve og tove. Gleder meg til å starte, må bare få noe anna av pinnene først.

Phuuuu, dette er en av mine lengste innlegg tror jeg. Gratulerer til meg selv! Nå er det snart helg, mannen skal på guttetur til Bergen og jeg får kusinebesøk, og med 4 unger i huset blir det nok livat her og.

Da ønsker jeg dere alle ei riktig god helg!3 kommentarer:

Anonym sa...

Så mye flott du har strikka og sydd i det siste ! Flott garnfangst også ;)
Men jeg ble jo bittelitt nysgjerrig ; har du hytte på Lesja ? Og hvis det er en times tid fra Rauma Ullvare , må det jo være i nærheten av der jeg bor !? Er snart "omringa" av hyttefolk fra Hobbyboden , da :)

Josefine (HB)

Anonym sa...

Heisann. Åååå skulle ønske eg hadde ei slik strikkepinnemappe, og kanskje ei nålpute, da hadde eg blitt kjempe glad. Og kom der litt nytt garn i tillegg, da hadde eg blitt enda gladere :)
TUSEN TAKK!!!! Dette er ei av dei finaste gavene eg har fått fra HV :)
Stor klem fra Ronille.

Käranån sa...

Så mycket du har sytt!! Julstrumporna är fina, har själv planer på att sy såna....